FocusOnline

Middels FocusOnline beschikt u over de complete functionaliteit van het boekhoudprogramma Exact Globe Next als internettoepassing. Vanaf elke computer met een internetverbinding kunt u op kantoor of thuis of waar dan ook uw administratie bijwerken en raadplegen. Uw financiële administratie, projectadministratie, facturatie en rapportages binnen een beveiligde verbinding direct beschikbaar via het internet.

In het huidige tijdperk is het voor u als ondernemer noodzakelijk snel beslissingen te nemen. Hiervoor bestaat reeds een zeer gemakkelijke oplossing, online boekhouden via internet. Echter, de oplossingen van de huidige aanbieders bevatten veelal beperkingen. Onze oplossing is simpel en doeltreffend, u werkt in een volledig boekhoudpakket, zonder tussenstappen. Zowel u als uw accountant kunnen gelijktijdig in de administratie werken. Volledige functionaliteit van het gehele pakket, geen beperkte invoerschermen en verwerking.

Geïnteresseerd? Of wilt u meer informatie of een demonstratie? Neem dan contact op met drs. Mark Gouma.

SalarisOnline

Met SalarisOnline beschikt u over het complete softwarepakket Easylon Loon & Salaris voor uw loonadministratie en personeelsdossier als internettoepassing. Hiermee heeft u altijd en overal rechtstreeks toegang tot uw loon- en salarisadministratie om deze zonder tussenstappen bij te werken en simpel en doeltreffend te raadplegen binnen een beveiligde verbinding direct beschikbaar via het internet.

Oplossingen voor online salarisverwerking via internet van de huidige aanbieders bevatten veelal beperkingen. Wij bieden wij u het loon- en salarispakket als internettoepassing. Hiermee beschikt u via het internet over de complete functionaliteit van loon- en salarispakket, zonder tussenstappen, beperkte invoerschermen en verwerking. Hierdoor kunnen u en uw accountant tegelijkertijd uw loon- en salarisadministratie bijwerken en raadplegen. Tevens bevat deze internettoepassing een zogenaamde ‘mirror’-functie, waarmee uw accountant indien gewenst direct met u kan meekijken en zodoende direct begeleiding kan geven bij het voeren van uw loon- en salarisadministratie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. Mark Gouma.

Voordelen

  • Overal toegankelijk 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
  • Online samenwerken met ons middels HulpOnline
  • Geen uitwisseling meer van back-ups
  • Heldere prijsstelling per maand
  • Vooruitstrevend, veilig en gericht op de toekomst
  • Geen investeringen in software, hardware en back-up voorziening en geen bijkomende kosten voor updates en onderhoudskosten
  • Helpdesk en supportdesk voor vragen en melden storingen.

Voor onze online dienstverlening werken wij nauw samen met:

IT Focus
dastex data