CliëntOnline

CliëntOnline is een complete accountancy webportal en klantenportaal voor digitaal gegevensverkeer. Een makkelijk en veilig platform waar wij informatie kunnen delen en gegevens kunt uitwisselen met onze cliënten en uitvragende partijen. Hiermee kunnen wij onze cliënten beter begeleiden en adviseren. Proactief en op de toekomst gericht.

Op elk door u gewenst moment kunt u met uw eigen toegangscode inloggen. Het is praktisch dat u altijd en overal bij uw gegevens kunt, terwijl u ervan verzekerd bent dat deze veilig en onbereikbaar voor anderen op het internet staan. U werkt met Cliënt Online via een Secure Socket Layer beveiligde verbinding. De opslag en realtime backup van de gegevens gebeurt op een beveiligde locatie.

Voor het gebruik van Cliënt Online op uw telefoon of tablet is voor uw iPhone, iPad en Android een app beschikbaar, u kunt indien gewenst middels de app uw jaarrekening en aangiften goedkeuren alsmede gegevens inzake uw onderneming invoeren en nazien.

Bent u nog niet geregistreerd? Vraag dan hier om informatie.

EmailOnline

Speciaal voor de medewerkers van V2N Accountants & Adviseurs bieden wij een oplossing om overal de e-mail en agenda te kunnen raadplegen. Met Outlook Web Access kan via een standaard webbrowser berichten uit het postvak worden opgevraagd. Natuurlijk kunnen ook berichten worden verstuurd, de agenda worden geraadpleegd of contactpersonen worden opgezocht.

Inloggen kan met de verstrekte gegevens.

EmailOnline