Geschiedenis

V2N Accountants & Adviseurs is opgericht in februari 2000 door Kees van Vugt, AA-accountant en Ronald Noordam, AA-accountant en fiscalist. Op 1 januari 2004 is drs. Mark Gouma, bedrijfseconoom toegetreden tot de vennootschap.

De heren Gouma, Noordam en Van Vugt vormen de directie van V2N Accountants & Adviseurs en zijn persoonlijk actief betrokken bij de uitvoering van de dagelijkse praktijk en het accepteren van nieuwe cliënten en opdrachten. Zij zijn ieder eindverantwoordelijk voor een cliëntenpakket. Door hun persoonlijke betrokkenheid als eerste aanspreekpunt én relatiebeheerder van de cliënt kunnen zij met de kennis van het cliëntendossier snel en adequaat inspelen op vraagstukken, waarmee u als ondernemer geconfronteerd wordt. Door de platte structuur worden medewerkers uiteraard ook ingeschakeld, waardoor er ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid en initiatief.

Na de vestiging in 2000 op de Elektraweg te Maassluis is het kantoor eind 2003 verhuisd naar een zelfstandig pand aan de Paulusweg te Hendrik-Ido-Ambacht en vervolgens eind 2012 naar de huidige locatie aan de Veersedijk te Hendrik-Ido-Ambacht.

Geschiedenis