V2N Accountants & Adviseurs

V2N Accountants & Adviseurs is een ambitieuze en zelfstandige accountants- en adviesorganisatie. Om onze cliënten goed van dienst te kunnen zijn, bieden wij u een breed pakket van financiële diensten aan van accountancy werkzaamheden en bedrijfseconomische advisering tot belastingadvies. Zo kunnen we uw gehele dagelijkse cijferwerk op ons nemen, tot en met de jaarcijfers en aangiften. We ondersteunen uw business en bedrijfsvoering met toekomstgericht financieel advies. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we u wijzen op kansen en bedreigingen, nieuwe regels en subsidiemogelijkheden. Van kostprijsberekeningen, loonkwesties tot en met pensioenadvies: wij nemen het op ons. Zodat u optimaal kunt ondernemen.

V2N Accountants & Adviseurs

Midden en Kleinbedrijf

Ons klantenbestand vertegenwoordigt een zeer brede afspiegeling van het Midden en Kleinbedrijf, van detaillist tot zzp-er tot grote controle-plichtige ondernemingen.

Op het gebied van bedrijfsbegeleiding en bedrijfsjuridische advisering heeft V2N Accountants & Adviseurs ervaring in huis. Wij begeleiden u bij de overdracht van uw onderneming, een bedrijfssanering of een fusie. Ook met vragen over huur- en arbeidsrecht, uw bedrijfsstructuur of uw financieringsmogelijkheden kunt u bij ons terecht. Hoe intensief de begeleiding is hangt af van uw wensen en doelstellingen.

Midden en Kleinbedrijf

Kernwaarden V2N

Integriteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid bij onze cliënten zijn belangrijk voor ons. Op ons kantoor heerst een open sfeer waarbij professionaliteit en collegialiteit hand in hand gaan. Onze mensen staan achter én naast de ondernemer, stellen zich positiefkritisch op en tonen deskundigheid in ieder advies. Wij ondernemen met de ondernemer, om een maximaal rendement uit de samenwerking te halen. Onze dienstverlening kan worden samengevat met kernwoorden zoals aandacht voor mens en materie, flexibiliteit, kwaliteit, vakkennis, meedenken, persoonlijke en informele omgang en concurrerende prijsstelling.