FocusOnline

Middels FocusOnline beschikt u over de complete functionaliteit van het boekhoudprogramma Exact Globe Next als internettoepassing. Vanaf elke computer met een internetverbinding kunt u op kantoor of thuis of waar dan ook uw administratie bijwerken en raadplegen. Uw financiële administratie, projectadministratie, facturatie en rapportages binnen een beveiligde verbinding direct beschikbaar via het internet.

In het huidige tijdperk is het voor u als ondernemer noodzakelijk snel beslissingen te nemen. Hiervoor bestaat reeds een zeer gemakkelijke oplossing, online boekhouden via internet. Echter, de oplossingen van de huidige aanbieders bevatten veelal beperkingen. Onze oplossing is simpel en doeltreffend, u werkt in een volledig boekhoudpakket, zonder tussenstappen. Zowel u als uw accountant kunnen gelijktijdig in de administratie werken. Volledige functionaliteit van het gehele pakket, geen beperkte invoerschermen en verwerking.

Geïnteresseerd? Of wilt u meer informatie of een demonstratie? Neem dan contact op met drs. Mark Gouma.

ITFocus | Salarisportal

Met ITFocus | Salarisportal beschikt u over Nmbrs ® Salarissoftware, een internationaal HR & Payroll platform dat ondersteuning biedt bij alle bijbehorende processen. Alle gebruikers binnen uw organisatie betrekt u bij de verwerking van deze processen en kunt u toegang geven tot voor hen relevante HR informatie. Zodoende kunt u zich focussen op wat echt belangrijk is: het optimaal inzetten van uw medewerkers. U heeft altijd en overal rechtstreeks toegang via internet tot uw loon- en salarisadministratie om deze zonder tussenstappen bij te werken en simpel en doeltreffend te raadplegen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. Mark Gouma.

Voordelen

  • Overal toegankelijk 24 uur per dag, 365 dagen per jaar
  • Online samenwerken met ons middels HulpOnline
  • Geen uitwisseling meer van back-ups
  • Heldere prijsstelling per maand
  • Vooruitstrevend, veilig en gericht op de toekomst
  • Geen investeringen in software, hardware en back-up voorziening en geen bijkomende kosten voor updates en onderhoudskosten
  • Helpdesk en supportdesk voor vragen en melden storingen.

Voor onze online dienstverlening werken wij nauw samen met:

IT Focus
dastex data